We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Smíme prosit? Přípravy na plesovou sezónu začínají právě teď

09/25/2024
Back to the news list

Jen co skončí letní dovolené, další nabitá polovina roku nastává – a ačkoliv se zdá, že plesová sezóna je ještě daleko, přípravy na ni začínají už na podzim. Plánujete-li tedy po Novém roce nazout lakovky a vyrazit na parket své oblíbené společenské události, využijte následující měsíce k zdokonalení svého oděvu podle předepsaného dress code. 

GALARD je tradičním partnerem prestižních českých plesů a již nyní víme, že se v příštím roce jistě potkáme na Plesu v Intru v brněnském hotelu International a to v sobotu 22. února 2025. Máme z nového partnerství velkou radost a vy ji jistě budete mít také, neboť na tuto událost připravujeme zajímavou nabídku, o které vás včas informujeme.

Ať už se chystáte na jakýkoliv ples, vždy sledujte pozvánku a řiďte se předepsaným dress code – obvykle následujete pravidla black tie, white tie či creative black tie. Jak se od sebe jednotlivé styly liší, si přečtěte v průvodci na našem blogu a nebo si rovnou dohodněte schůzku v našich salónech, kde vám rádi nabídneme pomoc na míru plánovaného plesu.

V brněnském i pražském salónu vám také ušijeme nový oblek, smoking či frak z těch nejvybranějších látek vhodných právě pro tyto události. Rádi vám také doladíme již stávající outfit – ať už půjde o úpravy střihu nebo výběr doplňků či obuvi, neváhejte se na nás obrátit. 

V následujících týdnech vám také představíme letošní nabídku zvýhodněných balíčků, díky kterým získáte jistotu, že na akci tohoto společenského významu nezažijete oděvní faux pas. Plánujete-li již vánoční dárky, plesový balíček ve formě dárkového poukazu jistě potěší vaše blízké pod stromečkem.

Těšíme se na vás nejen na tanečním parketu, ale především v našich salónech. 

Schedule a meeting