We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information you’ve provided to them or they’ve collected from your use of their services. More information

Schedule a meeting
×
MENU

Říjen měsícem značky Cloth Ermenegildo Zegna: oblékněte to nejlepší z pánské módy se slevou 15 %

09/30/2024
Back to the news list

Co měsíc, to akce na naše nejlepší dodavatele

Do konce roku zbývají tři měsíce a my každý z nich využijeme k tomu, abychom vám udělali radost. V říjnu, listopadu a prosinci v GALARDu využijete slevu na sortiment látek vybraného dodavatele, díky čemuž například rozšíříte šatník o nový a nadčasový kus oděvu, připravíte se na plesovou sezónu nebo potěšíte své blízké dárkem na míru.

V říjnu vás prostřednictvím naší akce nemůžeme pozvat jinam, než do srdce pánské módy – Itálie. Právě v malé vesničce Trivero v italských Alpách vznikla před více než sto lety značka Cloth Ermenegildo Zegna, která je součástí módního domu Zegna.

Cloth Ermenegildo Zegna: z Alp do New Yorku jako lídr pánské módy

Značku po celé dvacáté století pohání vize jejího zakladatele Ermenegilda: průmysl, komunita a příroda mohou společně vzkvétat. Už ve dvacátých letech minulého století se díky továrně Zegna rozvíjela celá oblast, která se postupně rozrostla až do Oasi Zegna – parku o rozloze 100 km², kde značka produkuje své materiály včetně vyhlášeného kašmíru.

Díky vizionářství, které následují již čtyři generace rodiny Zegna, předběhla firma dobu a posledních sto let dbá na ochranu prostředí a hospodaří přesně tak, jak by si přál její zakladatel. I díky tomu produkuje látky, které postupně dobyly nejen Evropu, ale celý svět. Oslňují na veletrzích v Miláně, fashion weeku v New Yorku i v šatnících nespočtu stylových mužů napříč kontinenty. 

Využijte 15 % slevu na všechny vzorníky včetně toho na sezónu AW24/25

Ať už se necháte inspirovat podnikatelským příběhem rodinné firmy nebo vás okouzlí preciznost italské módy, v říjnu vám ze vzorníků Cloth Ermenegildo Zegna šijeme se slevou 15 %

Využijte především vytříbených kašmírových látek ideálních na saka, kalhoty či kabáty. Nechybí ani oblekové či košilové látky té nejvyšší kvality. Budete-li pak vybírat ze vzorníku na sezónu podzim-zima 2024/2025, na který sleva také platí, těšte se na zemité a hřejivé tóny podzimu i decentní vzory, v nichž prim hraje kostka všech velikostí.

Cloth Ermenegildo Zegna je synonymem elegance, nadčasovosti a vytříbeného stylu, který je typický pro italskou módu. Jsme si jistí, že díky vizi našich módních konzultantů i krejčích společně vytvoříme oděv, který dostojí vašim nárokům a přinese kus italské tradice do vašeho šatníku.

Sjednejte si schůzku v GALARDu a nechte si šít oděvy Cloth Ermenegildo Zegna se slevou 15 %.

Schedule a meeting